Grundet den generelle usikkerhed på markedet, oplever vi desværre længere leveringstid på reservedele.

Vi må derfor bede vores kunder om tålmodighed, hvis deres vogn er på værksted.

Vi bestiller reservedele så hurtigt vi kan - og efterfølgende må vi vente på leveringen.

 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

SERVICEVÆRKSTED

På vores serviceværksted laver vi alle former for opgaver.

Vi klargør vores egne nye vogne, og laver alle service og garantireparationer på vognene.
Vi kan også lave garantireparationer og gas- og fugttest på andre mærker end vores egne.

Værkstedet monterer alt tænkeligt udstyr bl.a. mover, antenner, kombiudtag, gasudtag, tagluger, serviceklapper, ATC, SMS-boks, fladskærmsophæng til dit tv og meget mere.

Desuden udbedrer vi alle former for forsikringsskader. Så hvis din vogn har fået en større eller mindre skade, så kom med vognen, så sørger vi for taksator samt reparation af vognen.

MOVERE

Vi kan også let montere mover på din vogn.

Vi har rigtig mange muligheder, når det gælder montering af movere. Både når det gælder selve moveren, men også hvilken batteriløsning, man skal vælge. Er det f.eks. nok at batteriet kan give strøm til din mover, eller skal den også kunne give strøm til resten af vognen?

Kontakt os gerne, så vi kan rådgive dig om hvilken mover og batteriløsning, der passer til din/jeres vogn.

SKADESVÆRKSTED

Hvis uheldet har været ude, og I har fået en skade på jeres campingvogn eller autocamper, klarer vores skadecenter dette. Alt hvad I skal gøre er at melde skaden til jeres forsikringsselskab og derefter indlevere vognen til os, så vil vi gøre skaden op og tilkalde taksatoren.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og reparerer skader på alle mærker af vogne.


FORSIKRINGSSKADER

Vi laver alle former for forsikringsskader vogne. Alt du selv skal gøre er blot at melde din skade til forsikringen og selvfølgelig komme op med vognen til os.

Vi sørger for at opgøre vognen til forsikringen og bestille taksator.

Og selvfølgelig reparerer vi også skaden, så din vogn bliver som ny igen. Vi skifter let alt fra skørter, lygter, kofangere, døre og vinduer til tag og sider. Vi kan også sørge for istandsættelse/ rengøring m.v. ved hærværk.

BESTIL TID HER

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.