Fjällräven opstod for første gang tilbage i 1960, i den lille svenske by Örnsköldvik. Manden bag ideen hed Åke Nordin, hans vision var at skabe et produkt, der var i samspil med naturen.

Op igennem 70’erne opfandt han sit første stykke tøj, nemlig Greenland jakken. Jakken som var vævet med G-1000 stof, et stof hvor man havde blandet bomuld og polyester, hvilket var med til at gøre jakken kraftigt vand – og vindtæt. Ved hjælp af en speciel voks (Greenland wax) var det også muligt at vedligeholde tøjets funktion.

Særligt er Fjällräven kendt for deres Keb buks, som i 2010 vandt prisen for bedste outdoorbuks, en slidstærk buks vævet i G-1000, der gør den oplagt til trekking. Buksen har 2 håndlommer, 2 ben-lommer og 1 inderlomme i mesh. Buksen har også justerbare stropper, der gør det muligt at spænde buksen forneden.

Derudover er der lavet 2 lynlåse langs buksen, der gør det muligt at ventilere. Ved knæ og bagen er der blevet brugt stretch, da de områder er ekstra udsatte for slitage. Alt i alt er det en teknisk buks, der gør det muligt at bevæge sig i svært terræn.

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.


 km
sek.
,-
,-
År: -
kr.
Ekstern link
Billedgalleri
Ekstern link