Lej en autocamper hos os

 

Hos Slagelse Camping & Outdoor Center har du mulighed for at leje en autocamper. 

Ferie i en autocamper kan ikke sammenlignes med noget andet. Det er en meget fleksibel ferieform, og du bestemmer selv, hvor turen går hen.

Når du vælger at holde ferie i en autocamper, vil du opleve stor uafhængighed og dermed frihed til at gøre, som du ønsker. Du har alle faciliteter lige ved hånden, så skulle du risikere at holde i kø, har du både køkken og toilet med dig.

Du vil opleve stor fleksibilitet i dine overnatningsmuligheder, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser - der er dog i Danmark og nogle andre lande regler for hvor og hvor længe, man må campere med sin autocamper, som vi anbefaler, man overholder, hvis ikke det er på en campingplads. 

Når du lejer en autocamper hos os, giver vi dig en grundig introduktion til brugen af autocamperen, og der vil også altid medfølge instruktionsbøger, og så er man altid velkommen til at ringe til os, hvis der skulle opstå spørgsmål på rejsen.

Hos Slagelse Camping & Outdoor Center har vi tre autocampere til udlejning. Vi har autocampere til udlejning til 2 personer og op til 4 personer.

Lej en autocamper hos os og medbring kun dit personlige udstyr, dyner og hovedpuder, resten er autocamperen udstyret med. Der vil være campingstole + bord, service og køkkengrej. Derudover er alle vores autocampere til udlejning udstyret med markise, så når du holder på dit overnatningssted kan aftenhyggen foregå under en markise.

 

UDLEJNING

Vi udlejer kun autocampere i hele uger i højsæsonen fra fredag til fredag

I lavsæsonen kan der lejes i forlænget weekend - torsdag til søndag

Kæledyr er ikke tilladt i autocamperen

Føreren skal være min. 25 år og have haft kørekort i min. 2 år

 

Inkl. i lejen:

2000 km. / lejer man længere end 14 dage, er der fri kilometer

Ekstra chauffør over 25 år

Gratis parkering hos os, mens I er på ferie

 

BETINGELSER FOR UDLEJNING
Ved at klikke HER kan du læse betingelserne for udlejning.