Om os

Hos Slagelse Camping og Outdoor Center kan vi byde dig velkommen i vores butik og store permanente indendørs udstilling på i alt 4.500 m2. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse i et bredt udvalg af varer indenfor camping, outdoor, jagt og fiskeri; hvor vi altid står klar til at vejlede dig. Derudover har vi også værksted, hvor du kan få din campingvogn eller autocamper serviceret og gjort klar til sæsonen.  

 

Butik: 

I vores butik finder du blandt andet en afdeling med et bredt sortiment indenfor tilbehør til din campingvogn eller autocamper. Her finder du køkkenudstyr og forskellige smarte opbevaringsløsninger, som gør, at tingene bliver på sin plads under kørsel. 

Hvis du er mere til outdoor livet, kan du blive inspireret i vores afdeling med outdoortøj og -udstyr, med alt fra liggeunderlag og soveposer til øvrigt outdoorgear. 

Derudover rummer vores butik en stor jagt- og fiskeriafdeling, hvor vi tilbyder et stort udvalg af tøj og udstyr til din jagt- og fisketur. 

 

Udstilling: 

I vores store indendørs udstilling kan du opleve nye campingvogne, af mærkerne Fendt, Eriba, Caravelair, Sprite, Hobby, autocampere af mærkerne Benimar, Randger, Autostar og Hobby, samt CampLet teltvogne. Dertil har vi masser af pæne, brugte vogne. Du har derfor rig mulighed for at se forskellige mærker og indretninger og finde det, der passer til netop dit behov. 

Vi har udstillet Isabella fortelte, Dometic fortelte, markiser samt familietelte fra Kampa, Dometic, Outwell og Robens m.v. 

Hos os kan du se og opleve diverse campingborde og -stole, og generelt blive inspireret til campinglivet. 

 

Værksted: 

På vores værksted laver vi gastest, service, montering af ekstraudstyr samt forsikringsskader på alle mærker af campingvogne. 

 

Leje: 

Foruden salg af nye og brugte vogne, er det også muligt at leje autocampere og campingvogne, så du kan prøve campinglivet af, inden du måske vil fortage en investering i en vogn selv. 

Tag med på en tur rundt i vores butik og udstilling

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.